artikel

Centrum voor Sociale Innovatie van start

Geen categorie

Op 23 juni is het Centrum voor Sociale Innovatie (CSI) officieel van start gegaan. Het CSI moet bijdragen aan het verhogen van het werkplezier en de p

Op 23 juni is het Centrum voor Sociale Innovatie (CSI) officieel van start gegaan. Het CSI moet bijdragen aan het verhogen van het werkplezier en de productiviteit in ons land. Het is totstandgekomen met behulp van het Innovatieplatform.
Bij sociale innovatie gaat het om nieuwe wegen te vinden om samen te werken in teamverband met collega’s uit verschillende afdelingen en disciplines vanuit hechte sociale netwerken. Dus niet ‘beheers en beveel’, maar ruimte geven aan medewerkers voor het zelf organiseren van het werk, bijvoorbeeld samen met collega’s het rooster maken. Het gaat om het creëren van flexibele organisaties, om het continu ontwikkelen van talenten om daaruit te leren. Professor Frans Leijnse is de eerste voorzitter van het bestuur. Zie ook: www.innovatieplatform.nl

Reageer op dit artikel