artikel

DNV certification reikt 100ste HKZ-certificaat uit

Geen categorie

DNV Certification BV heeft 29 juni jl. haar 100ste HKZ-certificaat uitgereikt aan Stichting AristaCura Thuiszorg. Deze thuiszorgorganisatie is de eers

DNV Certification BV heeft 29 juni jl. haar 100ste HKZ-certificaat uitgereikt aan Stichting AristaCura Thuiszorg. Deze thuiszorgorganisatie is de eerste die volgens het nieuwe certificatieschema Thuiszorg, Verzorgingshuizen en Verpleeghuizen (T, V & V) door DNV gecertificeerd wordt.
Eind 2005 is de Stichting AristaCura Thuiszorg met DNV in zee gegaan voor certificering van hun diensten. Twee jaar lang hebben zij hard gewerkt aan een goed werkend kwaliteitsmanagementsyteem. Dit harde werken is sinds kort beloond met een certificaat volgens de HKZ-normering. Zij voldoen hiermee aan alle eisen die de Stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) stelt om verantwoorde zorg te leveren. Zie ook: www.hkz.nl en www.dnv.nl/certification.

Reageer op dit artikel