artikel

Meld u aan voor de Diversity Award 2006

Geen categorie

VNO-NCW is van mening dat talent en ambitie veel beter dan nu het geval is moet worden benut. Er moeten meer vrouwen naar de top. Daarom is er de VNO-

VNO-NCW is van mening dat talent en ambitie veel beter dan nu het geval is moet worden benut. Er moeten meer vrouwen naar de top. Daarom is er de VNO-NCW Diversity Award voor bedrijven die werk maken van hun diversiteitsbeleid en daarmee een voorbeeld zijn voor anderen. Bedrijven dus die bewust werken aan een cultuur waarin mannen én vrouwen zich optimaal kunnen ontwikkelen.
De eerste Diversity Award werd uitgereikt in 2002 aan bankverzekeraar Delta Lloyd. Voorwaarde om mee te doen aan de Diversity Award 2006 is het lidmaatschap van VNO-NCW of van een bij VNO-NCW aangesloten branchevereniging. Zie ook: www.ambassadeursnetwerk.nl en www.womensinternational.net.

Reageer op dit artikel