artikel

Nederlander heeft te weinig Quality Time

Geen categorie

Uit onderzoek van Advance en Sanoma Uitgevers blijkt dat 71 procent van de Nederlanders dagelijks te weinig ‘Quality Time’ heeft, dus te weinig tijd v

Uit onderzoek van Advance en Sanoma Uitgevers blijkt dat 71 procent van de Nederlanders dagelijks te weinig ‘Quality Time’ heeft, dus te weinig tijd voor het streven naar een kwalitatieve tijdsbesteding. Verreweg de meesten zien op vakantie gaan als Quality Time. Een weekendje weg en samen uit eten worden het vaakst (85 procent) beschouwd als Quality Time met de partner. Op vakantie gaan, samen eten en de natuur in wordt het meest gezien als Quality Time met het gezin. Mannnen zien sporten en een productieve dag op het werk als Quality Time. Vrouwen hechten meer belang aan familiebezoek, lezen, uitgebreid bellen en shoppen. Advance en Sanoma Uitgevers komen binnenkort met het nieuwe interactieve concept Quality Time.

Reageer op dit artikel