artikel

Productiever in een schone omgeving

Geen categorie

Bijna de helft van de medewerkers -vooral van grotere organisaties- vindt dat er meer tijd en geld beschikbaar moet komen voor schoonmaak. Dat blijkt

Bijna de helft van de medewerkers -vooral van grotere organisaties- vindt dat er meer tijd en geld beschikbaar moet komen voor schoonmaak. Dat blijkt uit een door Interview NSS gehouden onderzoek naar schoonmaakbeleving in opdracht van schoonmaakbedrijf Hago. 81 procent van de ondervraagden vindt zich productiever in een schone omgeving.
Werknemers ervaren hun werkomgeving over het algemeen als schoon. Rob Westerlaken, algemeen directeur van Hago: “Organisaties zouden bij de keuze van een schoonmaakbedrijf niet alleen naar de prijs, maar vooral naar de prijs-kwaliteit verhouding moeten kijken”. Hij verwacht dat de prijzenslag, waarin schoonmaakbedrijven hun diensten aanbieden tegen zeer lage tarieven, nog dit jaar over het hoogtepunt heen zal zijn. Zie ook: www.hago.nl .

Reageer op dit artikel