artikel

TNT Express Benelux voor derde maal keurmerk IiP

Geen categorie

TNT Express Benelux heeft dit jaar net als in 2000 en 2003 het keurmerk Investors in People (IiP) gehaald. Hiermee toont het bedrijf voor de derde kee

TNT Express Benelux heeft dit jaar net als in 2000 en 2003 het keurmerk Investors in People (IiP) gehaald. Hiermee toont het bedrijf voor de derde keer op rij aan dat het op structurele basis actief bijdraagt aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers.
Maurits Thijssen, manager Business Excellence bij TNT Express, vertelde tijdens de officiële uitreiking van het certificaat dat binnen het bedrijf het IiP-keurmerk wereldwijd tot standaard is verheven als onderdeel van het Totale Kwaliteitsmanagement Systeem. ‘Het is een continu verbeterproces dat doelstellingen, verantwoordelijkheden en ambities van medewerkers verbindt met die van de organisatie’. Zie ook: www.group.tnt.nl en www.investorsinpeople.nl.

Reageer op dit artikel