artikel

Wederom CEDEO-erkenning voor VMR Partners

Geen categorie

VMR Partners mag de komende twee jaar weer het CEDEO-keurmerk voeren. Deze erkenning wordt door CEDEO uitsluitend verleend aan opleidingsinstituten wa

VMR Partners mag de komende twee jaar weer het CEDEO-keurmerk voeren. Deze erkenning wordt door CEDEO uitsluitend verleend aan opleidingsinstituten waarvan is gebleken dat minimaal 80 procent van de klanten tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen.
Klanten van VMR Partners waarderen de wijze waarop in het voortraject ingespeeld wordt op de behoefte van de organisatie om tot een maatwerkprogramma te komen. En ook waarderen zij hoe de inhoud van de trainingen wordt afgestemd op de branchespecifieke eisen, alsmede de goede afwisseling tussen theorie en praktijk en de kennis en praktijkgerichtheid van de trainers. Zie ook: www.vmrpartners.nl en www.cedeo.nl

Reageer op dit artikel