artikel

Woningcorporaties scoren beter met kwaliteit

Geen categorie

In de afgelopen tien jaar is de kwaliteit van de dienstverlening die woningcorporaties bieden aan hun klanten gestegen. Dat blijkt uit jaarlijkse meti

In de afgelopen tien jaar is de kwaliteit van de dienstverlening die woningcorporaties bieden aan hun klanten gestegen. Dat blijkt uit jaarlijkse metingen in het kader van het KWH-Huurlabel (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector). Klanten geven de dienstverlening bij het verlaten van de woning gemiddeld de hoogste waardering (8,1). Een belangrijk verbeterpunt voor veel corporaties ligt in de wijze waarop een klacht over de dienstverlening wordt afgehandeld. Corporaties wisselen onder elkaar actief kennis en ervaring uit op het gebied van klachtenmanagement met als doel van elkaar te leren. De verwachting is dat de resultaten van deze inspanningen zichtbaar zullen zijn in de cijfers over het jaar 2006. Zie ook: www.kwh.nl en www.huurdersvereniging.nl

Reageer op dit artikel