artikel

Beter projectmanagement met OPM3

Geen categorie

DNV Certification (Det Norske Veritas Certification)) en PMI (Project Management Institute) hebben gezamenlijk het startsein gegeven voor het Organiza

DNV Certification (Det Norske Veritas Certification)) en PMI (Project Management Institute) hebben gezamenlijk het startsein gegeven voor het Organizational Project Management Maturity Model ProductSuite Certification Program. Projectmanagement speelt een vitale rol bij bijna alle activiteiten van het seniormanagement, bijvoorbeeld op het gebied van productontwikkeling, strategische planning, organisatieverandering, fusies en acquisities.
Wie zijn projectmanagement naar een hoger niveau tilt, heeft dus ook meer kans op verbetering van bedrijfsprestaties. De OPM3-methodologie is er speciaal voor het topmanagement en beoogt verbetering van het projectmanagement. Zie ook: www.OPM3ProductSuite.com en www.projectmanagement.startpagina.nl.

Reageer op dit artikel