artikel

DSM derde maal op rij nummer 1 duurzaamheid

Geen categorie

Volgens de laatste cijfers van deze duurzaamheidsindex is DSM voor het derde jaar op rij de nummer 1 in de chemische industrie op het gebied van duurz

Volgens de laatste cijfers van deze duurzaamheidsindex is DSM voor het derde jaar op rij de nummer 1 in de chemische industrie op het gebied van duurzaamheid. In de beoordeling wordt gesteld dat DSM speciaal aandacht geeft aan corporate governance, risicomanagement, gezondheid en veiligheid, innovatie en de ontwikkeling van menselijk kapitaal. Het bedrijf startte onlangs met het programma ‘Vision 2010 – Building on Strength’, waarin nieuwe milieudoelstellingen tot 2010 worden gedefinieerd. Deze houden onder meer een omschakeling in van op olie gebaseerde grondstoffen naar meer hernieuwbare grondstoffen met behulp van witte (d.w.z. industriële) biotechnologie. Zie ook: www.sustainability-index.com en www.dsm.com.

Reageer op dit artikel