artikel

Groot deel investeringen industrie in Supply Chain

Geen categorie

De grotere Nederlandse industriële bedrijven besteden in 2006 bijna een kwart van de totale investeringen aan het optimaliseren van de Supply Chain. D

De grotere Nederlandse industriële bedrijven besteden in 2006 bijna een kwart van de totale investeringen aan het optimaliseren van de Supply Chain. Dat staat in een onderzoeksrapport van het Institute for Business Research (IBR). Om leveringsbetrouwbaarheid te bewerkstelligen, kijken de respondenten -150 Supply Chain verantwoordelijken uit bedrijven met meer dan 200 werknemers- vooral naar productiebetrouwbaarheid van leveranciers en hoe goed die kunnen reageren op veranderingen in de klantvraag.
Op 26 oktober worden de resultaten van het onderzoek gepresenteerd in Rotterdam op het congres ‘Supply Chain Excellence 2006, True demand forecasting: de verkoopprognoses voorbij’. Meer informatie: tel. 040-213 29 90. Zie ook: www.cio.com/research/scm/edit/012202_scm.html.

Reageer op dit artikel