artikel

Hand Held Products ontvangt ISO 9001-certificaat

Geen categorie

Hand Held Products Eindhoven is marktleider van op imaging-techniek gebaseerde lineaire en 2D datacollectie-oplossingen, zoals applicaties voor transa

Hand Held Products Eindhoven is marktleider van op imaging-techniek gebaseerde lineaire en 2D datacollectie-oplossingen, zoals applicaties voor transactieverwerking, bijvoorbeeld barcodescanners en mobiele computers. De verkregen certificatie voor de EMEA Service en Repair-afdeling in Eindhoven onderstreept voor het bedrijf de ambitie aan de bestaande standaarden te voldoen en die te overstijgen.
Het doel is om deze afdeling als voorbeeld te laten gelden voor service en repair-partners in de hele EMEA-regio. Deze partners kunnen gebruik maken van de kennis van Hand Held Products om hun eigen reparatiefaciliteiten in te richten en om deze ESD-veilig te maken. Zie ook: www.handheld.com.

Reageer op dit artikel