artikel

Sony wijst ‘chef kwaliteit en veiligheid’ aan

Geen categorie

Naar aanleiding van brandgevaarlijke notebookaccu’s heeft Sony een van zijn topmanagers, Makote Kogure, verantwoordelijk gemaakt voor de veiligheid en

Naar aanleiding van brandgevaarlijke notebookaccu’s heeft Sony een van zijn topmanagers, Makote Kogure, verantwoordelijk gemaakt voor de veiligheid en de kwaliteit van producten. Aanleiding tot deze benoeming was de massale terugroepactie van Dell.
Op 15 augutus haalde dit computerbedrijf 4,1 miljoen van zijn laptopaccu’s uit de markt omdat ze oververhit konden raken en in brand zouden kunnen vliegen. Onlangs deed Apple hetzelfde ook vanwege door Sony geproduceerde accu’s. De terugroepacties gaan samen tussen de 133 en 200 miljoen euro kosten. Sony liet weten het algemene veiligheidsbeleid te gaan opwaarderen. Zie ook: www.consafe.nl.

Reageer op dit artikel