artikel

Verkiezingsmanifest AOb: werken in onderwijs moet aantrekkelijker

Geen categorie

Investeren in de kwaliteit van het onderwijspersoneel, investeren in ambitieus onderwijs en investeren in het onderwijsbestel. Dat zijn de drie hoofdp

Investeren in de kwaliteit van het onderwijspersoneel, investeren in ambitieus onderwijs en investeren in het onderwijsbestel. Dat zijn de drie hoofdpijlers van het verkiezingsmanifest van de Algemene Onderwijsbond. De AOb stelt de leraar als professional centraal. Hij of zij levert de grootste bijdrage aan het felbegeerde predicaat ‘Nederland Kennisland’. Daarom start de AOb de actie Onderwijsakkoord2006.nl. Aan meer dan 76.000 leden zal gevraagd worden waar zij kansen zien, wat zij ervaren als de grootste struikelblokken en hoe zij onderwijsgelden verdeeld willen zien. De AOb stelt verder dat werken in het onderwijs aantrekkelijker gemaakt moet worden. Ook moet alles op alles gezet worden om de deelname van allochtone studenten te vergroten. Zie ook: www.aob.nl en www.onderwijsakkoord2006.nl.

Reageer op dit artikel