artikel

Agitron wint Herman Wijffels Innovatieprijs 2006

Geen categorie

Agitron BV ontvangt de hoofdprijs van 50.000 euro voor de ‘supermagnetron’, een milieu- en mensvriendelijk alternatief voor de ontsmetting van kasgron

Agitron BV ontvangt de hoofdprijs van 50.000 euro voor de ‘supermagnetron’, een milieu- en mensvriendelijk alternatief voor de ontsmetting van kasgrond. De tweede prijs (37.500 euro) van deze door de Rabobank ondersteunde prijs voor innovatief en duurzaam ondernemerschap in Nederland was voor de heer F. Oosterhof voor zijn ‘E-Scoop’, een loepglas voor mensen met een ernstige oogafwijking. Het bedrijf Lgem werd beloond met de derde prijs van 25.000 euro voor een innovatieve algenkweekmethode. De aanmoedigingsprijs van 10.000 euro voor jonge ondernemers was voor mevrouw J. Eurlings omdat ze met haar kookboek ‘Koken met gevoel’ het zelfstandig functioneren van blinden en slechtzienden vergroot.

Reageer op dit artikel