artikel

BVQi wordt Bureau Veritas Certification

Geen categorie

De onafhankelijke certificerende instantie van de Bureau Veritas Groep -BVQI (Bureau Veritas Quality International)- verandert m.i.v. 20 september 200

De onafhankelijke certificerende instantie van de Bureau Veritas Groep -BVQI (Bureau Veritas Quality International)- verandert m.i.v. 20 september 2006 haar bedrijfsnaam in Bureau Veritas Certification. Ten grondslag aan de naamsverandering ligt het feit dat tegenwoordig het begrip certificering veel verder reikt dan louter kwaliteitsbeginselen. Het heeft nu een rechtstreekse relatie met kwaliteit, gezondheid, veiligheid, milieu en duurzaam ondernemen. Praktisch gezien verandert de organisatie niet. Relaties van Bureau Veritas Certification in Nederland behouden dezelfde contactpersonen. Bedrijven en instellingen die reeds door BVQi werden gecertificeerd, worden in de gelegenheid gesteld om de verandering geleidelijk in te voeren. Dit heeft met name betrekking op de verandering in communicatiemiddelen (het voeren van het nieuwe logo). Zie ook: www.bureauveritas.com.

Reageer op dit artikel