artikel

Easynet zorgt voor het milieu

Geen categorie

Easynet, een Europese onderneming voor netwerkdiensten en onderdeel van British Sky Broadcasting, heeft de status van ‘CO2-neutraal bedrijf’ behaald.

Easynet, een Europese onderneming voor netwerkdiensten en onderdeel van British Sky Broadcasting, heeft de status van ‘CO2-neutraal bedrijf’ behaald. Technologiebedrijven spelen een vervuilende rol omdat hun hardware (opslagsystemen, netwerken en datacenters) veel energie verbruiken. Easynet heeft punten aangewezen binnen de organisatie die doeltreffend en met een maximale en onmiddelijke impact kunnen worden verbeterd. Het bedrijf is bijgestaan door adviesbureau The CarbonNeutral Company. Het bureau liet weten dat “als we een begin willen maken met het stabiliseren van het CO2-niveau in de atmosfeer, de uitstoot tegen 2050 wereldwijd met 60 procent moet zijn teruggebracht.” Zie ook: www.carbonneutral.com

Reageer op dit artikel