artikel

EZ bevordert kwaliteit van ondernemerschap

Geen categorie

In de aan de Tweede Kamer gerichte brief ‘Kwaliteit van ondernemerschap’ presenteert staatssecretaris van Gennip een aantal acties die bij moeten drag

In de aan de Tweede Kamer gerichte brief ‘Kwaliteit van ondernemerschap’ presenteert staatssecretaris van Gennip een aantal acties die bij moeten dragen aan een hoge kwaliteit bij ondernemers. Er komt landelijk een aanbod van seminars, maatgesprekken en begeleidingstrajecten voor starters.
Van Gennip ziet mogelijkheden voor een zogeheten Ondernemersbewijs, een vrijwillig diploma met ‘opfrismogelijkheid’. Ook wil zij bereiken dat alle onderwijsinstellingen aandacht besteden aan ondernemerschap. Bij een aantal hogescholen en universiteiten komen er Centers for Entrepreneurship. Gelijktijdig met de brief is het voorstel tot intrekking van de Vestigingswet 1954 bij de Kamer ingediend. Meer informatie bij Postbus 51, tel: 0800-646 39 51. Zie ook: www.bedrijvenloket.nl.

Reageer op dit artikel