artikel

Genomineerden voor Care & Profit Prize 2006 bekend

Geen categorie

Dit is een ondernemingsprijs op het gebied van duurzaam ondernemen georganiseerd door ING Bank en Good Company. De kwaliteit van de inzendingen bleek

Dit is een ondernemingsprijs op het gebied van duurzaam ondernemen georganiseerd door ING Bank en Good Company. De kwaliteit van de inzendingen bleek hoog te zijn. De jury is uiteindelijk tot zes nominaties gekomen. Unica Installatiebedrijf B.V. te Zwolle. Stichting Bruggerbosch te Enschede (psychocheriatrisch verpleeghuis). Paques B.V. te Balk (leverancier van installaties voor zuivering van afvalwater en gassen). Eco-Point International B.V. te Halsteren (producent van ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen). Van Gansewinkel Regio Limburg te Echt (afvalverwerking en recycling). AgroFair Europe B.V. te Barendrecht (importeur en distributeur van biologisch tropisch Fairtrade fruit). Op 5 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. Zie ook: www.careprofit.nl en www.goodcompany.nl.

Reageer op dit artikel