artikel

Hoeveel doet Nederland aan MVO ?

Geen categorie

Het ministerie van EZ doet tot en met november 2006 onderzoek naar de stand van zaken betreffende Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in ons

Het ministerie van EZ doet tot en met november 2006 onderzoek naar de stand van zaken betreffende Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in ons land. Staatssecretaris Van Gennip toont zich bij voorbaat al optimistisch over dit onderzoek ‘Terugblikken en Versnellen’. “Ik ben ervan overtuigd dat het Nederlandse bedrijfsleven MVO belangrijk vindt. Niet alleen vanwege het goede imago, maar ook omdat het economisch en sociaal noodzakelijk is.” Meer informatie over het onderzoek is te vinden op www.tussenstandmvo.nl. Op deze website kunt u eventueel een reactie achterlaten. Zie ook: www.mallenbaker.net/csr

Reageer op dit artikel