artikel

IiP Nederland verder onder de vlag van TNO Bedrijven BV

Geen categorie

Vanaf 1 oktober is Investors in People Nederland BV een 100% dochteronderneming van TNO Bedrijven BV. Investors in People is een verbeteraanpak en tev

Vanaf 1 oktober is Investors in People Nederland BV een 100% dochteronderneming van TNO Bedrijven BV. Investors in People is een verbeteraanpak en tevens een standaard voor het bevorderen van ‘sociale innovatie’ en ‘leven lang leren’ in organisaties. Deze verbeteraanpak richt zich op maximale benutting van competenties en ontplooiing van talent. Inmiddels hebben 200 organisaties in Nederland de IiP-erkenning verworven. Een evaluatierapport uit 2005 concludeerde dat samenwerking met een andere kennispartner de dienstverlening verder zou kunnen verbeteren. TNO Bedrijven bleek de meest geschikte kandidaat te zijn vanwege ervaring met soortgelijke certificerings- en adviesorganisaties. Zie ook: www.iipnl.nl en www.tno-bedrijven.nl.

Reageer op dit artikel