artikel

Klantenstops thuiszorg blijven bestaan

Geen categorie

Verzekeraar CZ heeft geconstateerd dat de klantenstops in de thuiszorg niet helemaal opgelost zijn met het extra geld dat staatssecretaris Ross ter be

Verzekeraar CZ heeft geconstateerd dat de klantenstops in de thuiszorg niet helemaal opgelost zijn met het extra geld dat staatssecretaris Ross ter beschikking heeft gesteld. Thuiszorginstellingen in Brabant-Zuidoost en Zuid-Limburg hebben nog steeds wachtlijsten. In Brabant-Noordoost zijn bepaalde problemen opgelost, maar daar zijn er nog tekorten in de gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg. Het ministerie van Volksgezondheid heeft laten weten dat het extra geld voldoende moet zijn. Als organisaties nog steeds financiële problemen hebben -en die zwart op wit kunnen aantonen- moeten ze aankloppen bij het CollegeTarieven Gezondheidszorg (CTG). Zie ook: www.ctg-zaio.nl en www.thuiszorg.nl.

Reageer op dit artikel