artikel

Klantentrouw grootste zorg hoger management

Geen categorie

Volgens onderzoek van bureau Teradata maakt het hoger management van grote bedrijven zich nu meer zorgen over klantentrouw dan over winstgevendheid. V

Volgens onderzoek van bureau Teradata maakt het hoger management van grote bedrijven zich nu meer zorgen over klantentrouw dan over winstgevendheid. Volgens Teradata laat dit onderzoeksresultaat een verandering zien in hoe bedrijven de komende jaren te werk zullen gaan. Volgens 40 procent van de respondenten nemen de medewerkers in de frontlinie steeds vaker bedrijfskritische beslissingen. Dit jaar zegt 85 procent dat besluitvormers meer up-to-date informatie nodig hebben. Vorig jaar was dat nog 71 procent. De helft zegt dat de hoeveelheid te bewerken data verdubbeld is. Meer dan de helft meent dat hun bedrijf zal toegaan naar een centraal datawarehouse. Zie ook: www.denationaleklantgerichtheidtest.com en www.wikipedia.org/wiki/Customer_Relationship_Management.

Reageer op dit artikel