artikel

Minister Veerman lanceert nieuwe versie van Duurzaamheidsscan

Geen categorie

Vanaf 2 oktober is er een verbeterde versie van de Duurzaamheidsscan beschikbaar. Deze is ontwikkeld in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natu

Vanaf 2 oktober is er een verbeterde versie van de Duurzaamheidsscan beschikbaar. Deze is ontwikkeld in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. De scan bevat nu ook een Duurzaamheidsportal op internet waar ondernemers via links kunnen doorklikken naar praktische instrumenten. Systematisch wordt ingegaan op alle facetten van het duurzaam ondernemerschap. Centraal staan de 3 P’s: People, Planet, Profit. De scan houdt de ondernemer als het ware een spiegel voor en toont hem waar hij de organisatie kan verbeteren. Hij kan de scan ook gebruiken om een gesprek aan te gaan met partijen die bij zijn organisatie betrokken zijn. Ook kan met de scan een duurzaamheidsverslag gemaakt worden. Zie ook: www.duurzaamheidscan.nl en www.mvo.mkb.nl.

Reageer op dit artikel