artikel

MVO in beeld gebracht

Geen categorie

Onder de titel ‘Terugblikken en versnellen’ onderzoekt het ministerie van Economische Zaken in de periode juli tot en met november 2006 de stand van z

Onder de titel ‘Terugblikken en versnellen’ onderzoekt het ministerie van Economische Zaken in de periode juli tot en met november 2006 de stand van zaken van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in Nederland. Het onderzoeksrapport wordt in het najaar naar de Tweede Kamer gezonden. Staatssecretaris Van Gennip wil onder meer onderzoeken wat de resultaten zijn van het stimuleringsbeleid dat sinds 2001 door de overheid is ingezet. Een onderdeel van dit beleid is de Transparantiebenchmark, die de ontwikkeling volgt van maatschappelijke jaarverslaggeving bij bedrijven. De derde editie van deze benchmark verschijnt begin december. Zie ook: www.maatschappelijkverantwoordondernemen.net en www.duurzaamheidsverslag.nl.

Reageer op dit artikel