artikel

Onderzoeksprijs kwaliteitsmanagement 2007

Geen categorie

Onder het motto ‘Talent verdient aandacht en stimulering’ is het NNK (Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement) voornemens om in april 2007 wedero

Onder het motto ‘Talent verdient aandacht en stimulering’ is het NNK (Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement) voornemens om in april 2007 wederom de ‘Onderzoeksprijs Kwaliteitsmanagement’ uit te reiken. Belangstellenden worden uitgenodigd proefschrift, werkstuk, afstudeerscriptie, onderzoeksrapport of publicatie uit het vakgebied kwaliteitsmanagement in te zenden. De jury zal letten op toepasbaarheid, meerwaarde voor het vakgebied kwaliteitsmanagement, maatschappelijke relevantie en het grensverleggend karakter. Vier onderzoeken zullen genomineerd worden. Zie ook www.nnk.nl

Reageer op dit artikel