artikel

Paques winnaar Care & Profit Prize 2006

Geen categorie

Paques mag zich nu ‘beste maatschappelijk verantwoorde onderneming van Nederland’ noemen. Paques levert industriële installaties voor zuivering van af

Paques mag zich nu ‘beste maatschappelijk verantwoorde onderneming van Nederland’ noemen. Paques levert industriële installaties voor zuivering van afvalwater en gassen. De jury van deze door ING Bank en Good Company uitgereikte prijs vindt dat dit bedrijf de winnaar is omdat het klanten in de gelegenheid stelt economische vooruitgang en ecologische verantwoordelijkheid te combineren. De overige genomineerden waren: Unica Installatiegroep (installatiebedrijf), Stichting Bruggerbosch (psychocheriatrisch verpleeghuis), Eco-Point International (ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen), Van Gansewinkel Regio Limburg (afvalverwerking en recycling) en AgroFair Europe (biologisch fruit). Zie ook: www.paques.nl en www.p-plus.nl.

Reageer op dit artikel