artikel

Thuiszorginstelling CCC Zorg HKZ-gecertificeerd

Geen categorie

Op 26 september -de Dag van de Thuiszorg- ontving thuiszorginstelling CCC Zorg voor haar gehele zorgaanbod het HKZ-certificaat. Dit keurmerk maakt zic

Op 26 september -de Dag van de Thuiszorg- ontving thuiszorginstelling CCC Zorg voor haar gehele zorgaanbod het HKZ-certificaat. Dit keurmerk maakt zichtbaar dat het kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de gestelde kwaliteitscriteria. Directrice Maria Edelman: “Wat eerst ‘moest’, wordt nu ‘gewild’ en dat is een groot goed, want het betekent dat het streven naar kwaliteitsverbetering van de processen een breed draagvlak heeft binnen de organisatie.”
In de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) kan HKZ een belangrijke rol vervullen. In aanbestedingen vragen veel gemeeenten hoe een aanbestedende parij de kwaliteit wil waarborgen. Het hebben van het kwaliteitskeurmerk HKZ lijkt daarbij een pré. Zie ook: www.hkz.nl en www.keurmerk.nl/Accommodatie/Zorg/Keurmerken.html.

Reageer op dit artikel