artikel

Toolkit voor mvo in het buitenland

Geen categorie

Er is een nieuwe toolkit special voor ondernemers die in het buitenland actief zijn en ook daar aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) wille

Er is een nieuwe toolkit special voor ondernemers die in het buitenland actief zijn en ook daar aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) willen doen. Hij is ontwikkeld in opdracht van diverse ministeries in samenwerking met onder meer MVO Nederland en Oxfam Novib. Deze digitale toolkit is gebaseerd op de richtlijnen van de OESO voor multinationale ondernemingen en bevat naast landeninformatie ook praktische voorbeelden. Er zijn zes verschillende versies voor ondernemen in respectievelijk Brazilë, China, India, Indonesië, Rusland en Zuid-Afrika. De gereedschappen zijn beschikbaar via www.internationaalondernemen.nl. Zie ook: www.indianet.nl

Reageer op dit artikel