artikel

Bedrijven zetten IT trends onvoldoende in bij innovatie

Geen categorie

IT afdelingen van bedrijven worden niet of nauwelijks betrokken bij organisatieverbetering en innovatie. Er wordt nauwelijks gebruik gemaakt van speci

IT afdelingen van bedrijven worden niet of nauwelijks betrokken bij organisatieverbetering en innovatie. Er wordt nauwelijks gebruik gemaakt van specifieke software. De rol van de IT functie blijft tot een minimum beperkt. Aldus het jaarlijkse IT Trends onderzoek van het Business & IT Trends Institute (ITTI) onder Nederlande bedrijven en overheidsinstellingen. Slechts 50 procent van de organisaties heeft innovatie opgenomen in de strategie. Overigens blijkt ook dat organisaties steeds meer investeren in IT, maar desondanks is men over het algemeen steeds minder goed in staat het tempo van de ontwikkelingen bij te houden. Zie ook: www.itti.nl en www.nl.wikipedia.org/wiki/Informatietechnologie

Reageer op dit artikel