artikel

De nieuwe trainingsaanpak van DNV

Geen categorie

DNV, bekend om trainingen op het gebied van onder meer milieu, risicomanagement, arbo, veiligheid en zorg, heeft haar trainingsaanpak de afgelopen jar

DNV, bekend om trainingen op het gebied van onder meer milieu, risicomanagement, arbo, veiligheid en zorg, heeft haar trainingsaanpak de afgelopen jaren steeds meer interactief weten te maken. Ook is er nu een grotere focus op de dagelijkse praktijk van de branche. De kennisoverdracht is daardoor geoptimaliseerd en wordt door cursisten zeer gewaardeerd.
De cursusinhoud is afgestemd op de individuele cursist, dat wil zeggen dat de aangeboden informatie nauw aansluit bij zijn ervaring of kennis. Tijdens de cursussen wordt sterk gedacht in termen van uitdaging, oorzaak en oplossing, samen problemen analyseren en zoeken naar oplossingen met oefeningen en rollenspel. Zie ook: www.dnv.nl

Reageer op dit artikel