artikel

Informatiebeveiliging heeft hoge prioriteit

Geen categorie

Uit het Global Information Security Survey 2006 van Ernst & Young blijkt dat ondernemingen gegevensbeveiliging steeds meer gaan zien als cruciaal voor

Uit het Global Information Security Survey 2006 van Ernst & Young blijkt dat ondernemingen gegevensbeveiliging steeds meer gaan zien als cruciaal voor goede bedrijfsresultaten. Volgens de respondenten heeft bescherming van persoonsgegevens de meeste prioriteit.
Ook de koppeling van informatiebeveiligingssystemen met andere organisatorische IT-systemen en -vanwege de globalisering- het managen van risico’s bij relaties met leveranciers hebben prioriteit. Respondenten menen dat het moeten voldoen aan wet- en regelgeving grote invloed heeft gehad op verbetering van hun beveiliging door verhoogde IT-investeringen. Zie ook: www.platforminformatiebeveiliging.nl

Reageer op dit artikel