artikel

Inspectierapport

Geen categorie

In het inspectierapport G4 geeft de inspectie aan dat Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag weliswaar kampen met specifieke problemen, maar dat de

In het inspectierapport G4 geeft de inspectie aan dat Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag weliswaar kampen met specifieke problemen, maar dat de kwaliteit van het onderwijs er sneller stijgt dan elders. Deze kwaliteit echter blijft vooralsnog achter bij de rest van het land. De VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) vindt het belangrijk dat gemeenten met specifieke problemen extra middelen krijgen toebedeeld. De VNG wijst er eveneens op dat ook buiten de G4 er gemeenten zijn met bepaalde achterstandproblemen die extra aandacht nodig hebben. Zie ook: www.schoolvoorbeelden.nl .

Reageer op dit artikel