artikel

Intermediair Beste Werkgeversonderzoek 2006

Geen categorie

Bij grote ondernemingen verdien je het meest, maar het gelukkigst ben je bij kleine. Dat blijkt uit twee onderzoeken van Intermediair. Nummer 1 in het

Bij grote ondernemingen verdien je het meest, maar het gelukkigst ben je bij kleine. Dat blijkt uit twee onderzoeken van Intermediair. Nummer 1 in het Intermediair Beste Werkgeversonderzoek naar arbeidsvoorwaarden is de ING Groep. Op nummer 2 staat De Nederlandsche Bank en op nummer 3 KPMG. Maar in het vervolgonderzoek naar werktevredenheid komt ING terug in de onderste regionen. Werknemers zijn er niet ontevreden, maar kleinere bedrijven doen het veel beter.
Bij dit werktevredenheidsonderzoek is Perfect for People de winnaar. VX Company staat op plaats 2. Kleinere organisaties bieden in de beleving van werknemers volgens dit onderzoek meer doorgroeimogelijkheden. Worden beide onderzoeken gecombineerd dan wordt de top 3 gevormd door Waterschap De Dommel, ING en PGGM. Zie ook: www.greatplacetowork.nl en www.tevredenheidsindex.nl.

Reageer op dit artikel