artikel

Open inschrijving bibliotheken voor certificering 2007

Geen categorie

Tussen 2006 en 2009 zullen alle openbare bibliotheken geaudit worden. De basis voor dit certificeringsproces is de norm die de Vereniging Openbare Bib

Tussen 2006 en 2009 zullen alle openbare bibliotheken geaudit worden. De basis voor dit certificeringsproces is de norm die de Vereniging Openbare Bibliotheken en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) in juni 2006 hebben vastgesteld. Inmiddels zijn de eerste certificaten al uitgereikt en is er ook een planning gemaakt voor de audits van 2007.
Ongeveer honderd bibliotheken kunnen nog vóór eind 2006 een uitnodiging verwachten voor een audit volgend jaar. De uitvoering van de certificering ligt in handen van de onafhankelijke Stichting Certificering Openbare Bibliotheken. Zie ook: www.bibliotheekcertificaat.nl en www.debibliotheken.nl.

Reageer op dit artikel