artikel

Reïntegratiebedrijf gecertificeerd

Geen categorie

Reïntegratiebedrijf A Deux uit Almere heeft op 16 november het ISO 9001:2000 certificaat ontvangen. Het keurmerk is verkregen voor de totale bedrijfsv

Reïntegratiebedrijf A Deux uit Almere heeft op 16 november het ISO 9001:2000 certificaat ontvangen. Het keurmerk is verkregen voor de totale bedrijfsvoering. In Nederland zijn er op dit moment slechts vijf reïntegratiebedrijven die het certificaat ontvangen hebben. Algemeen directeur Sietze Henstra: “Het is een erkenning voor onze kwaliteit”.
Quality Masters deed het certificatietraject. Ze waren zeer te spreken over het digitale klantenvolgsysteem. Daarmee kun je precies zien wat de status van een klant is en hoe een traject loopt. Uniek is dat het systeem voldoet aan de eisen voor de bescherming van persoonsgegevens. Zie ook: www.adeux.nl en www.stichtingdebestemming.nl.

Reageer op dit artikel