artikel

Risicomanagement krijgt topprioriteit

Geen categorie

Uit De Global Risk Barometer -een onderzoek van Protiviti, het Amsterdamse bureau voor riskmanagement- blijkt dat de aandacht van bedrijven vooral uit

Uit De Global Risk Barometer -een onderzoek van Protiviti, het Amsterdamse bureau voor riskmanagement- blijkt dat de aandacht van bedrijven vooral uitgaat naar risico’s in relatie tot klanttevredenheid, het voeren van een degelijke financiële huishouding en werving en behoud van gekwalificeerd personeel. Opvallend is dat veel bedrijven van zichzelf vinden dat ze minder risico lopen dan hun concurrenten in de sector.
Ondernemingen zijn van plan de komende twee jaar meer te gaan investeren in risicomanagement, met name daar waar het gaat om de interne en de externe communicatie rond risico’s. Protiviti wil het onderzoek elk jaar uitvoeren. Zie ook: www.protiviti.nl.

Reageer op dit artikel