artikel

Valkenswaard krijgt kwaliteitskring

Geen categorie

Er wordt hard gewerkt aan de terugkeer van een kwaliteitskring in Valkenswaard. Deze groep moet zich bezig houden met het scheppen van een beter en ve

Er wordt hard gewerkt aan de terugkeer van een kwaliteitskring in Valkenswaard. Deze groep moet zich bezig houden met het scheppen van een beter en veiliger Valkanswaard. Dat komt volgens de oprichters van de kring neer op een hoogwaardig ondernemersklimaat, een verkeersarm centrum, een veilig uitgaansleven, een goed leefklimaat en een breed niveau van culturele voorzieningen. De gemeente geeft hoge prioriteit aan dit project.
De vorige kwaliteitskring ging ter ziele omdat eerst de gemeente en later de ondernemers hun subsidie staakten. Valkenswaard kent al een andere ‘kwaliteitskring’ in de vorm van een evenementencommissie die tracht een evenwicht te vinden tussen leefbaarheid en levendigheid van een aantal festiviteiten. Zie ook: www.valkenswaard.nl.

Reageer op dit artikel