artikel

Vernieuwd: Gids voor het evalueren van organisaties

Geen categorie

Deze publicatie van het Instituut Nederlandse Kwaliteit (INK) is recent aangepast omdat steeds meer organisaties het INK-managementmodel zijn gaan geb

Deze publicatie van het Instituut Nederlandse Kwaliteit (INK) is recent aangepast omdat steeds meer organisaties het INK-managementmodel zijn gaan gebruiken. De Gids helpt u om de eigen bedrijfssituatie helder in beeld te brengen en het resultaatgericht werken beter in te vullen.
Voor alle vijf organisatiegebieden uit dit model worden de relevante aandachtspunten opgesomd. Voor de resultaatgebieden worden tal van voorbeelden van doelgroepen, succesbepalende factoren en prestatie-indicatoren genoemd. Aan het toegevoegde katern met tal van interviews heeft het tijdschrift Kwaliteit in Bedrijf meegewerkt. Bestellen kunt u op www.ink.nl.

Reageer op dit artikel