artikel

Websites overheden beoordeeld

Geen categorie

Dordrecht heeft de beste gemeentelijke website, gevolgd door Enschede. Hekkensluiter is Simpelveld. Dat blijkt uit onderzoek van de Overheid.nl Monito

Dordrecht heeft de beste gemeentelijke website, gevolgd door Enschede. Hekkensluiter is Simpelveld. Dat blijkt uit onderzoek van de Overheid.nl Monitor. Bij de provinciale websites is Limburg de winnaar; Flevoland en Utrecht werden tweede en derde. Onderaan staat Drente. De eerste plaats op de ranglijst van de waterschappen is voor het Waterschap Vallei & Eem. Van de ministeries heeft Volksgezondheid, Welzijn en Sport de beste website.
De websites zijn beoordeeld op gebruiksvriendelijkheid, transparantie, elektronische dienstverlening, gepersonaliseerde dienstverlening en toegankelijkheid. Zie ook: www.e-overheid.nl en www.webrichtlijnen.overheid.nl.

Reageer op dit artikel