artikel

CMS Standard voor energieker werken op kantoor

Geen categorie

Het Kinderbijslagfonds VEV is de eerste Belgische organisatie die behalve ISO-gecertificeerd ook gecertificeerd is op basis van de CMS Standard norm.

Het Kinderbijslagfonds VEV is de eerste Belgische organisatie die behalve ISO-gecertificeerd ook gecertificeerd is op basis van de CMS Standard norm. Het certificaat behorend bij deze norm, die ontwikkeld is door Impulsus te Leiden, werd uitgereikt op 23 november.
CMS Standard is speciaal bestemd voor de kantooromgeving en brengt de kwaliteit van medewerkers op een hoger peil. Dat gebeurt via de door Impulsus-directeur Gery Groen ontwikkelde CiEP-methodiek. Het is een methodiek die mensen bewust maakt hoe zij energiek en effectief kunnen werken en samenwerken, welk gedrag en manier van communiceren daarbij hoort en hoe zij zelf voor de randvoorwaarden kunnen zorgen. Zie ook: www.impulsus.nl en www.betterbeyourself.com.

Reageer op dit artikel