artikel

Ervaringen in duurzaam aanbesteden verzameld

Geen categorie

Bouwend Nederland en Stimular hebben de brochure ‘Duurzaam aanbesteden, van ambitie naar realisatie’ gepubliceerd. De brochure is voor ambtenaren, raa

Bouwend Nederland en Stimular hebben de brochure ‘Duurzaam aanbesteden, van ambitie naar realisatie’ gepubliceerd. De brochure is voor ambtenaren, raadsleden en wethouders die betrokken zijn bij ontwikkeling van een gebouw of infraproject. Er staan veel tips en voorbeelden in van geslaagde duurzame aanbestedingen waardoor duurzaamheidsambities zijn gerealiseerd. Kenmerken van duurzaam aanbesteden zijn functioneel specificeren, ‘Economisch Meest Voordelige Inschrijving of Aanbieding’ (EMVI-EMVA) en nieuwe samenwerkingsvormen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. De brochure is gratis te downloaden van www.bouwendnederland.nl en www.stimular.nl.

Reageer op dit artikel