artikel

Informatieloket ConsuWijzer geopend

Geen categorie

Staatssecretaris Van Gennip (Economische Zaken) heeft ConsuWijzer geopend, het informatieloket waar consumenten terecht kunnen voor praktische tips en

Staatssecretaris Van Gennip (Economische Zaken) heeft ConsuWijzer geopend, het informatieloket waar consumenten terecht kunnen voor praktische tips en advies over hun rechten en plichten op tal van gebieden. Het gaat om informatie over alledaagse consumentenzaken, bijvoorbeeld internet, energie, ruilen, verkoop aan de deur en misleidende reclame.
De informatie wordt gegeven door de drie toezichthouders van het ministerie van EZ: de Consumentenautoriteit, de NMa en de OPTA. ConsuWijzer verwacht het eerste halfjaar ruim 40.000 vragen van consumenten te moeten verwerken. Het loket is te bereiken via tel. 088-070 70 70 en op www.consuwijzer.nl. Zie ook: www.juridisch.com/gebied/Consumentenrecht

Reageer op dit artikel