artikel

Marrit Rooda wint Nashuatec MVO Scriptieprijs 2006

Geen categorie

Uit 26 scripties over maatschappelijk verantwoord ondernemen koos de jury 'Battle of the Standards' als winnaar. Marrit Rooda stelt in haar scriptie de onderlinge strijd van MVO-keurmerken in de koffiebranche aan de kaak. De jury bestempelde het werk als uitstekend onderbouwd en leesbaar. Het heeft tevens een grote toepasbaarheid voor andere branches. De jury toonde […]

Uit 26 scripties over maatschappelijk verantwoord ondernemen koos de jury 'Battle of the Standards' als winnaar. Marrit Rooda stelt in haar scriptie de onderlinge strijd van MVO-keurmerken in de koffiebranche aan de kaak. De jury bestempelde het werk als uitstekend onderbouwd en leesbaar. Het heeft tevens een grote toepasbaarheid voor andere branches. De jury toonde zich tevreden over de kwantiteit en de kwaliteit van de inzendingen. Inmiddels is Roorda benaderd door de OESO en het Ministerie van Economische Zaken. Voor de scriptieprijs van volgend jaar geldt als uiterste inzenddatum 1 september. Een overzicht van de scripties staat op www.basisboekmvo.nl. Zie ook: www.nashuatec.nl.

Reageer op dit artikel