artikel

Zelfontplooiing van werknemers centraal

Geen categorie

Op vrijdag 15 december hield prof. dr. R. Poell (Universiteit van Tilburg) zijn oratie 'Personeelsontwikkeling in ontwikkeling: naar een werknemersperspectief op Human Resources Development'. Hierin zei hij dat de grootste uitdaging waar HRD voor staat het ontwikkelen is van valide en betrouwbare instrumenten die voldoende oog hebben voor de organisatiecontext waarin leerprocessen plaatsvinden. Poell legde […]

Op vrijdag 15 december hield prof. dr. R. Poell (Universiteit van Tilburg) zijn oratie 'Personeelsontwikkeling in ontwikkeling: naar een werknemersperspectief op Human Resources Development'. Hierin zei hij dat de grootste uitdaging waar HRD voor staat het ontwikkelen is van valide en betrouwbare instrumenten die voldoende oog hebben voor de organisatiecontext waarin leerprocessen plaatsvinden.
Poell legde veel nadruk op het belang van zelfontplooiing van werknemers. Dat is goed voor zowel henzelf als voor de organisatie. Elke werknemer maakt een eigen leerweg door. Poell wil onderzoeken hoe werknemers vormgeven aan hun leerwegen. Zie ook: www.humanfactor.nl

Reageer op dit artikel