artikel

Inschrijven vrijwilligersprijzen tot 30 juni

Geen categorie

Projecten en gemeenten kunnen zich nog tot 30 juni 2006 inschrijven voor Het Nationale Compliment en het GemeentenCompliment. De Vereniging Nederlands

Projecten en gemeenten kunnen zich nog tot 30 juni 2006 inschrijven voor Het Nationale Compliment en het GemeentenCompliment. De Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (Vereniging NOV) reikt deze belangrijke vrijwilligersprijzen op 15 december uit. De Complimenten worden samen met de Rabobank en het ministerie van VWS georganiseerd om projecten en gemeenten te belonen voor hun inspanningen voor het vrijwilligerswerk en hen te stimuleren initiatiefrijk te blijven. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij Vereniging NOV, tel. 030-750 90 95, of via algemeen@nov.nl. Digitaal inschrijven kan via www.nov.nl. Zie ook: www.vrijwilligerswerk.nl

Reageer op dit artikel