artikel

College door schrijvers van ‘Mensen veranderen’

Geen categorie

Het boek 'Mensen veranderen'  is het onderwerp van het eerste college dit jaar van de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (ooa). De VU-hoogleraren Yvonne Burger en Paul Jansen, die het boek samen met Leon de Caluwé schreven, verzorgen het interactieve college, dat op dinsdag 17 mei bij de Vrije Universiteit in Amsterdam wordt gehouden.

Yvonne Burger en Paul Jansen gaan tijdens het college onder meer in op de verschillende manieren waarop de titel van hun boek begrepen kan worden. Mensen kunnen het onderwerp of het lijdend voorwerp zijn. Je kunt de titel ook lezen als een proces dat mensen zelf en voor zichzelf sturen: mensen veranderen (zich). Door wat ze meemaken in de privésfeer, op hun werk en in de maatschappij. Je kunt de titel ook lezen als iets wat mensen doen bij anderen: het veranderen van mensen. Sommige mensen willen dat graag, anderen veranderen.

Op interactieve wijze zullen Yvonne Burger en Paul Jansen in dit college met collega’s op zoek gaan naar antwoorden op vragen zoals: kunnen mensen veranderen? Is veranderen alleen iets voor anderen? En hoe ver kun je gaan bij anderen?

Het college op 17 mei duurt van 15:30 uur tot 20:15 uur. De kosten bedragen voor ooa-leden € 95 en voor niet-leden € 145.

Klik HIER voor meer informatie en om u aan te melden.

Lees HIER meer over het boek of ga naar de shop voor Mensen veranderen.

Reageer op dit artikel