artikel

Doe mee met Turks-Nederlandse Innovatieprijs!

Geen categorie

Turks-Nederlandse ondernemers kunnen zich inschrijven voor de prijs voor Turks-Nederlandse innovatieve ondernemingen: de Top 25 Turks-Nederlandse Innovatie Award.  Uiteindelijk zal er een Top 3 overblijven van allerbeste ondernemingen.

Onder anderen Ad Scheepbouwer, voormalig bestuurder KPN, en Aysel Erbudak, voorzitter RvB Slotervaart Ziekenhuis, zitten in de algemene jury. Zorgmarkt zit in de vakjury voor zorgondernemingen.

Stimulans ondernemerschap
Dit jaar wordt het 400-jarige bestaan van diplomatieke relaties tussen Nederland en Turkije gevierd. De viering biedt de gelegenheid om het Turks-Nederlandse ondernemerschap te stimuleren door middel van deze prijs. Turks-Nederlandse (zorg)ondernemingen die innovatief zijn, kunnen zich nu inschrijven. Zij maken kans om bij de Top 25 te komen. 
De wedstrijd 'Top 25 Innovatieve Turks-Nederlandse ondernemers' wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I). De organisatie is in handen van Taskan Consultancy en wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met Syntens, het netwerk voor MKB-ondernemers.

Grotere bekendheid
De inschrijving  sluit op 20 mei 2012. Deelname is geheel kosteloos en zal uw onderneming, wanneer u in de Top 25 genomineerd wordt, zeker geen windeieren leggen. Uw onderneming wordt in een boekje gepresenteerd, dat landelijk en in grote oplage zal worden verspreid. Ook wordt van de Top 3-ondernemingen een video-opname gemaakt, die op de website van de Top 25 en tijdens de prijsuitreiking zal worden getoond. Kortom, u krijgt grotere bekendheid binnen uw (potentiële) klantenkring! Op deze site kunt u de criteria om in aanmerking te komen voor de prijs bekijken en zich inschrijven. De uitreiking van de prijzen zal begin oktober 2012 plaatsvinden.

Boekentip

Business Model Generatie. Een handboek voor visionairs, game changers en uitdagers.

 

Reageer op dit artikel