artikel

Genomineerden Beste Werkgevers Awards 2012

Geen categorie

De 100 organisaties die genomineerd zijn voor de Beste Werkgevers Awards 2012 zijn bekend. Vijftig organisaties in de categorie meer dan 1.000 medewerkers en vijftig organisaties in de categorie minder dan 1.000 medewerkers maken kans op de titel.

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de elfde keer uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek hebben 269 organisaties deelgenomen. Inmiddels zijn de 100 hoogst gekwalificeerde organisaties bekend gemaakt in twee categorieën; meer dan 1.000 en minder dan 1.000 medewerkers. Zo is er voor elke categorie een top 50 van Beste Werkgevers.
De positie die organisaties op de ranglijst krijgen is gebaseerd op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers. Verder zijn er awards voor bedrijven die het sterkst zijn gestegen ten opzichte van de meting van vorig jaar.
Op dinsdag 9 oktober maken VNU Media en Effectory bekend wie zich de Beste Werkgevers van Nederland mogen noemen in de twee bovengenoemde categorieën. De genomineerden voor 2012 (in alfabetische volgorde) staan op de site van Effectory.

Boekentips
Goed Werkgeverschap
Team op vleugels. Gids voor geïnspireerd samenwerken

Reageer op dit artikel