artikel

Bla bla bla – Wat te doen als woorden niet werken

Geen categorie

Op 19 november jl. vond de boekpresentatie van de Nederlandse vertaling van Dan Roam's nieuwe boek Blah, Blah, Blah: what to do when words don't work plaats op het kantoor van Business Models Inc. Uitgever Freek Talsma van Kluwer overhandigde het eerste exemplaar aan Dan.

Bla bla bla – Wat te doen als woorden niet werken

In Dan Roams eerste veelgeprezen boek, The Back of the Napkin, leerde hij lezers hoe ze problemen kunnen oplossen en ideeën verkopen door eenvoudige tekeningen te maken. Nu bewijst hij in Bla Bla Bla dat ‘Vivid Thinking' zelfs nog effectiever is. Deze techniek combineert ons verbale en visuele brein, zodat we sneller kunnen denken en leren, lesgeven en onze collega's inspireren, en ideeën op een geheel nieuwe manier kunnen waarderen en uitwisselen. Roam laat zien dat iedereen deze systematische aanpak kan toepassen, van linkerhersenhelfttypes die een hekel hebben aan tekenen tot rechterhersenhelfters die een hekel hebben aan schrijven. Dit is niet gewoon een boek over het verbeteren van communicatie, presentaties en ideevorming; het helpt je bla-bla-bla voorgoed uit je leven te bannen.

De boekpresentatie werd gecombineerd met een workshop door Dan Roam op 20 november. Klik hier voor een visueel verslag van die dag.

Kluwer neemt ook de vertaling van Dan Roams eerste boek, The Back of the Napkin, ter hand. Dit boek zal in het voorjaar van 2013 verschijnen.

Reageer op dit artikel